BIBA-BiH » Ponuda » Vodokotlići » Geberit

Geberit- Ugradbeni vodokotlići

- Vanjski vodokotlići

- Tipke za aktiviranje

 

Geberit sistemi za ispiranje najpre se odlikuju svojom tehnologijom uštede vode. Svojom dvokoličinskom i start/stop tehnikom postavio je nove standarde. Geberit sistemi za ispiranje dokazali su se u cijelom svijetu. Prednost GEBERIT VODOKOTLICA je vrhunski kvalitet, pouzdanost, Know-How i jednostavna  ugradnja. Korišćenjem ABS odnosno ASA materijala koji zadržava osnovnu bjelinu i ne blijedi, postigli su da vodokotlici imaju površinsku otpornost, visoki sjaj i tehničku savršenost.

Geberit Duofix je univerzalni i brzo postavljiv montažni element za sva izvođenja radova u suvomontažnoj ugradnji. Prikladan je za ugradnju u zidove ili za predzidnu instalaciju, u Duofix sistem zidove ili u laki suvomontažni zid. Pri tome Geberitov ugradni vodokotlić osigurava trajnu i veliku sigurnost funkcionisanja.

Geberit Duofix su samonosivi montažni elementi za sve sanitarne uređaje. Asortiman omogućava brzu montažu viseće WC šolje, umivaonika, pisoara, bidea, armatura kada/tuš, kada, tuš WC-a kao i raznih potpornih držača. Opterećenje, koje nastaje pri korištenju sanitarne keramike, prenosi se na nosive okvire i pravo na pod.

Geberit Duofix montažni elementi su predmontirane cjeline sa dodacima za priključenje na instalaciju dovoda i odvoda te materijalom za pričvršćenje.
Svi Geberitovi ugradni elementi za WC (GIS, Duofix i Kombifix) opremljeni su sa novim UP320 vodokotlićem.

Geberit Kombifix idealan je za mokru ugradnju ispred zidanog zida ili na betonski zid. Originalan Geberitov ugradni vodokotlić kod Kombifix elementa za WC šolju osigurava brzu montažu i trajnu sigurnost, servisiranje jednom rukom i 25-godišnju garanciju dostave zamjenljivih dijelova.
Jednostavni, praktični i već desetogodišnji dokazani montažni elementi služe za pričvršćivanje sanitarne keramike kao što su viseća WC šolja, umivaonik, pisoar i bide.

Pored toga je zvučna zaštita certifikovana po DIN 4109.