BIBA-BiH » O nama

BIBA-BIH d.o.o. Tuzla

Husino-Cerik

Magistralni put bb

75 000 Tuzla, BiH

Tel: + 387 35 803 061

Fax: + 387 35 803 112

 

O namaPreduzeće Biba-BiH d.o.o. Tuzla osnovano je kao porodična firma 1996. godine u Tuzli čija je primarna djelatnost trgovina građevinskog materijala na veliko i malo. Zahvaljujući uspješnom i odgovornom poslovanju danas kod nas možete pronaći široku paletu roba, a posebno izdvajamo keramičke pločice renomiranih italijanskih i španskih proizvođača, sanitarije i svu prateću opremu za kupatila. Naš cilj je zadovoljiti potrebe i zahtjeve naših kupaca, kako bi Isti mogli uživati u čarima novog ambijenta. Jedan od naših osnovnih zadataka je prilagoditi usluge uvaženim kupcima i tako osigurati razvoj i napredak firme i njenog poslovanja. Povjerenje kupca temelji se na korektnom poslovanju i visokoj kvaliteti proizvoda.

Preduzeće posluje na vlastitom skladištu ukupne površine 4500 m2 od čega je 900 m2 zatvorenog izložbenog prostora, a čine ga 20 stručnih i sposobnih djelatnika koji su uvijek tu da pruže kvalitetnu uslugu.

Naš prodajni centar možete potražiti na adresi Husino-Cerik Magistralni put bb 75000 Tuzla.

Raspolažemo vlastitim voznim parkom i za potrebe kupaca vršimo besplatnu dostavu robe.

Poslovne banke koje nas podržavaju su NLB banka, Raiffeisen banka, UNI Credit banka, poslovnice Tuzla.

Svoju tradiciju održavamo saradnjom s kupcima koji su glavni čimbenik uspješnog poslovanja, te prema njihovim kritikama i zahtijevima prilagođavamo ustupnost naših usluga.

Od osnivanja do danas stekli smo povjerenje dobavljača i poslovnih partnera iz cijele Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Italije, pa i šire, te zahvaljujući njima ispunjavamo želje i potrebe naših kupaca.

Raspolažemo vrlo povoljnim cijenama, o čemu svjedoči sve veći broj naših poslovnih partnera, kako obrtnika građevinara tako i velikih preduzeća, koji nam se obraćaju s povjerenjem.

Iz godine u godinu povećavamo asortiman robe te ulažemo u osposobljavanje djelatnika. Nastojimo naše preduzeće prilagoditi što kvalitetnijim i ravnomjernim potrebama naših kupaca i poslovnih partnera.

U zadnjih nekoliko godina uspješnog poslovanja preduzeće bilježi konstantni rast. Stoga investiramo u povećanje svojih kapaciteta, u nove proizvode i nove skladišne površine, sve sa namjerom zadovoljstva sadašnjih i budućih kupaca.

Spremno prihvatamo i pratimo sve promjene na tržištu, te činimo sve da našim kupcima ponudimo povoljno i kvalitetno.